Harga dalam SGD (termasuk cukai & bayaran termasuk), ditunjukkan sebagai:
Purata Semalam
Jumlah Penginapan
Jumlah perjalanan
Purata Semalam
1 bilik bagi setiap malam
S$120 Update Harga Purata harga setiap malam

Docta Suites Apart Hotel

27 De Abril 876, Near Center, Cordoba 5000, Argentina

Cari Kadar Hotel

×
  • Carian Baru
  • Carian Baru-baru Ini
  • - +
  • - +

Carian Baru-baru Ini

    Wego mencari pelbagai laman pelancongan agar anda dapat melihat dan membandingkan kadar terbaik.

    Ulasan Hotel

    • Kesemuanya
    • Pasangan
    • Keluarga
    • Pelancong Bersendirian
    78 Baik 127 ulasan (100% of all reviews)

    Ringkasan penilaian tetamu

    • Lokasi
      "Lokasinya OK"
    • Kebersihan
      "Perlu pembersihan yang baik"
    • Bilik
      "Biliknya OK"
    • Sarapan Pagi
      "Sarapannya sederhana"
    • Keselesaan
      "Agak selesa"
    • Servis
      "Perkhidmatannya memadai"

    Good to Knows

    • "Bilik harus lebih bersih"
    • "Bilik perlu penyelenggaraan yang kerap"
    • "Bilik air harus dioptimumkan"
    • "BiliknyaLuas"
    Verified reviews by trustyou
    72 Berpatutan 27 ulasan (21% of all reviews)

    Ringkasan penilaian tetamu

    • Bilik
      "Biliknya OK"
    • Servis
      "Perkhidmatannya memadai"

    Good to Knows

    Verified reviews by trustyou
    80 Amat Baik 72 ulasan (57% of all reviews)

    Ringkasan penilaian tetamu

    • Bilik
      "Biliknya OK"
    • Keselesaan
      "Agak selesa"
    • Servis
      "Perkhidmatannya memadai"

    Good to Knows

    • "Agak selesa"
    Verified reviews by trustyou
    75 Baik 28 ulasan (22% of all reviews)

    Ringkasan penilaian tetamu

    • Bilik
      "Biliknya OK"
    • Keselesaan
      "Agak selesa"

    Good to Knows

    • "Agak selesa"
    Verified reviews by trustyou

    Maklumat Hotel

    Kemudahan

    • Internet Kelajuan Tinggi
    • Tempat letak kereta
    • Kemudahan untuk Orang Kurang Upaya
    • Sewa Kereta
    • Tempat letak kereta
    • Concierge
    • Doktor on call
    • Kemudahan senang diakses
    • Lif
    • Meja Sewa Kereta
    • Pekerja Berbilang Bahasa
    • Perkhidmatan internet
    • Pusat membeli-belah
    • Servis faks
    Lihat semua kemudahan

    Polisi-polisi

    Daftar masuk: 13:00
    Daftar keluar: 10:00

    Deskripsi

    [hotel-description]Located in the commercial center of the city of cordoba, on street 27 de abril 876, our docta suites apart hotel has a high and customized level of services. 32comfortable suites with more than 40m2.kitchenette,minibar, microwave oven, set of dishes. air conditioned, central heating, cable tv, wireless internet, electronic safety deposit boxes.housekeeping service.bussiness center, ddi, ddn, fax ; ;-32 rooms with mini bar, internet connection, tv and bathroom amenities ;-twin and double beds available ;-room types: ; c1q standard room with 1 queen:large and comfortable 35 sq. mts. en-suite rooms, featuring black-out curtains, double glass windows with thermo-acoustic insulation, air conditioning and heating systems.queen bed, 21in. cable tv, electronic safety box, local and long distance telephone service.the room has a kitchenette equipped with microwave, mini-bar, dinning table, cutlery and dishes. ; c1t standard room 1 twin bed: large and comfortable 39 sq. mts. en-suite rooms, featuring black-out curtains, double glass windows with thermo-acoustic insulation, air conditioning and heating systems. ;two twin beds -this could be adapted to one queen bed- And one sofa, 21 in. cable tv, electronic safety box, local and long distance telephone service. ;the room has a kitchenette equipped with microwave, mini-bar, dinning table, cutlery and dishes. ;80 per cent of the rooms have external view windows, while the remaining 20 per cent have internal view windows.& ; c3s standard 3 single beds:large and comfortable 42 sq. mts. en-suite rooms, featuring black-out curtains on internal view windows, air conditioning and heating systems.box spring bed -this could be either a queen or twin bed- Plus a sofa-bed, 21 in. cable tv, electronic safety box, local and long distance telephone service.Year built: 2006 ;number of buildings: 1 ;number of floors: 7 ;number of elevators: 1 ;number of rooms: 32[/hotel-description]

    Peta & Lokasi

    27 De Abril 876 Near Center, Cordoba 5000, Argentina

    Hotel Serupa