Harga dalam SGD (termasuk cukai & bayaran termasuk), ditunjukkan sebagai:
Purata Semalam
Jumlah Penginapan
Jumlah perjalanan
Purata Semalam
1 bilik bagi setiap malam

B&B BedStarLine

Stoelstraat 7, City Center, Antwerp 2000, Belgium

Cari Kadar Hotel

×
  • Carian Baru
  • Carian Baru-baru Ini
  • - +
  • - +

Carian Baru-baru Ini

    Wego mencari pelbagai laman pelancongan agar anda dapat melihat dan membandingkan kadar terbaik.

    Maklumat Hotel

    Polisi-polisi

    Daftar masuk: 15:00
    Daftar keluar: 11:00

    Deskripsi

    Please note that the 30% deposit charged on day of booking must be paid by Bank Transfer. Casa de Sao Miguel Douro will contact guests with further details. The remaining 70% must be paid in cash at the check-in

    Peta & Lokasi

    Stoelstraat 7 City Center, Antwerp 2000, Belgium

    Hotel Serupa